haccp;HACCP; De Corporatie Academie - HACCP
Vragen? Bel 0341-820213
e-learning
HACCP
Home > Opleidingen > Veiligheid en ARBO > HACCP

HACCP

 

Werk je met levensmiddelen dan heeft hygiëne altijd de hoogste prioriteit. Er wordt van jou als persoon en van jouw organisatie verwacht dat je de hygiënecode gebaseerd op de HACCP volgt. HACCP is een certificeringmethode om veiligheid en de sociale hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste.

 

Voor wie?

Voer je werkzaamheden uit voor een organisatie die zich bezig houden met productie, verwerking of distributie van levensmiddelen? Dan is HACCP certificering vereist.

HACCP certificering

Bij Corporatie Opleidingen volg je de HACCP cursus via internet. Vrijwel direct na inschrijving ontvang je de inlogcodes en krijg je toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De theorie sluit naadloos aan op het HACCP examen dat inbegrepen is in het HACCP cursuspakket. Met Corporatie Opleidingen haal je snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het HACCP certificaat.

Het cursuspakket bestaat uit een digitale HACCP cursus en een digitaal HACCP examen. De online cursus is de ideale voorbereiding op het HACCP examen. Na de cursus volgt aansluitend het HACCP examen. Kies met het HACCP cursuspakket voor comfort en snelheid. HACCPdirect regelt alles vanaf inschrijving tot aan het behalen van het certificaat.

Kosten: € 69,00 per pakket
Cursusprogramma

7 Interactieve cursusmodules via internet

· Het belang van hygiëne en de methode HACCP

· Persoonlijke hygiëne

· Schoonmaken, afval en ongedierte

· Temperatuurbeheersing

· Inrichten van bedrijfsruimten

· Inkoop, opslag en houdbaarheid

· (Voor)bereiden, presenteren en serveren

 

HACCP oefentoetsen

· Onbeperkt oefenen met oefentoetsen als ideale voorbereiding op het online examen.

· Leer van de fouten die je hebt gemaakt door terug te kijken met feedback.

 

Online HACCP examen

Tijdens het HACCP examen word je getoetst op kennis over voedselveiligheid. Dit examen volg je aansluitend op jouw HACCP cursus via internet.

HACCP certificaat

Je ontvangt een officieel HACCP certificaat. Het certificaat is geldig voor onbepaalde tijd. Met het HACCP certificaat kun je aantonen dat jij je werkzaamheden uitvoert volgens de richtlijnen van de hygiënecode die gelden volgens de Voedsel en Waren Autoriteit. De overheid controleert intensief of je in het bezit bent van het HACCP certificaat.

 

Alle pakketten en examens zijn inclusief certificaat en pas in creditcardformaat. Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Inschrijven

E-learning maakt het mogelijk om op elk gewenste moment aan een training te beginnen. Om je in te schrijven voor deze training hoef je dan ook niet te wachten op een ingeplande training maar klik je op de link onderin de trainingsagenda en vul je het formulier in.


Inschrijven

Trainingsagenda