vca;basis;vca basis;e-learning;elearning; De Corporatie Academie - VCA-Basis
Vragen? Bel 0341-820213
e-learning
VCA-Basis
Home > Opleidingen > Veiligheid en ARBO > VCA-Basis

VCA-Basis (e-learning)

 

Je hebt gekozen voor het complete VCA-Basis pakket (e-learning cursus inclusief examen). In een aparte e-mail ontvang je de inloggegevens voor het VCA leersysteem. Met de inloggegevens heb je toegang tot de interactieve VCA-Basis lesmodules, VCA-Basis kennistoetsen, het digitale VCA-Basis handboek en de VCA-Basis proefexamens.
De studieduur is gemiddeld 7-8 uur, te verdelen naar eigen inzicht en te volgen in eigen tempo
Kosten € 159,00 per pakket
Inhoud
14 interactieve cursusmodules
- Voordat je start
- Wetgeving
- Gevaren, risico's en preventie
- Veiligheidsgedrag
- Taken, rechten, plichten en overleg
- Procedures, instructie en signalering
- Voorbereiding op noodsituaties
- Gevaarlijke stoffen
- Branden en explosies
- Arbeidsmiddelen
- Specifieke werkzaamheden
- Elektriciteit en straling
Examen
In overleg met jou kun je kiezen uit verschillende locaties en data door het hele land om examen te doen. Het schriftelijke VCA-Basis examen duurt maximaal 60 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Om te slagen dien je minimaal 28 vragen correct te beantwoorden. Als je slaagt ontvang je het Basisveiligheid VCA Certificaat.
Het Basisveiligheid VCA certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar/120 maanden. Het certificaat is geldig in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Voor het examen dien je een origineel en niet verlopen paspoort, rijbewijs of Europese ID-kaart bij je te hebben en dit op verzoek aan de examinator te tonen.

Inschrijven
E-learning maakt het mogelijk om op elk gewenste moment aan een training te beginnen. Om je in te schrijven voor deze training hoef je dan ook niet te wachten op een ingeplande training maar klik je op de link onderin de trainingsagenda en vul je het formulier in.


Inschrijven

Trainingsagenda