vca;vol;VCA VOL;e-learning;elearning; De Corporatie Academie - VCA-VOL (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
e-learning
VCA-VOL
Home > Opleidingen > Veiligheid en ARBO > VCA-VOL (e-learning)

VCA-VOL (e-learning)

 

Je hebt gekozen voor het complete VOL-VCA pakket (e-learning cursus inclusief examen). In een aparte e-mail ontvang je de inloggegevens voor het VCA leersysteem. Met de inloggegevens heb je toegang tot de interactieve VOL-VCA lesmodules, VOL-VCA kennistoetsen, het digitale VOL-VCA handboek en de VOL-VCA proefexamens.
De studieduur is gemiddeld 7-8 uur, te verdelen naar eigen inzicht en te volgen in eigen tempo
Kosten € 159,00 per pakket
Inhoud
14 interactieve cursusmodules
- Voordat je start
- Wetgeving
- Gevaren, risico's en preventie
- Veiligheidsgedrag
- Taken, rechten, plichten en overleg
- Procedures, instructie en signalering
- Voorbereiding op noodsituaties
- Gevaarlijke stoffen
- Branden en explosies
- Arbeidsmiddelen
- Specifieke werkzaamheden
- Elektriciteit en straling
Examen
In overleg met jou kun je kiezen uit verschillende locaties en data door het hele land om examen te doen. Het schriftelijke VOL-VCA examen duurt maximaal 105 minuten en bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Om te slagen dien je minimaal 49 vragen correct te beantwoorden. Als je slaagt ontvang je het VOL-VCA Certificaat.
Het VOL-VCA certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar/120 maanden. Het certificaat is geldig in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Voor het examen dien je een origineel en niet verlopen paspoort, rijbewijs of Europese ID-kaart bij je te hebben en dit op verzoek aan de examinator te tonen.

Inschrijven
E-learning maakt het mogelijk om op elk gewenste moment aan een training te beginnen. Om je in te schrijven voor deze training hoef je dan ook niet te wachten op een ingeplande training maar klik je op de link onderin de trainingsagenda en vul je het formulier in.


Inschrijven

Trainingsagenda