Vragen? Bel 0341-820213
Apenstreken op de werkvloer
Home > Opleidingen > Apenstreken op de werkvloer
Apenstreken op de werkvloer

Hoe herken je een borstroffel op de werkvloer? Zijn wij net zo goed in vlooien bij de koffieautomaat als apen? Gedrag dat we op de werkvloer vertonen is vergelijkbaar met dat van apen. Het ziet er anders uit bij gorilla’s en bonobo’s, maar de bedoeling en functie zijn hetzelfde. In deze korte, interactieve workshop leer je van apen over de kracht van samenwerken, leiderschap en de natuurlijke gedragingen van apen en mensen in veranderingsprocessen.

Wat levert deze training op?
Inzicht in ons sociale gedrag. Je leert gedrag en de betekenis ervan herkennen.

Voor wie?
Iedereen die zijn eigen gedrag en het gedrag van zijn collega’s beter wil begrijpen.

Programma
De training wordt verzorgt door een trainer van Apemanagement. Apemanagement neemt sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van problemen in organisaties. Een van de belangrijkste oorzaken van problemen is namelijk ons eigen sociale gedrag. Ze maken daarbij gebruik van een andere sociale groep waarover we een uitgebreide kennis bezitten: de apen.

De dag start met een plenair programma waarin je een presentatie krijgt over verschillende soorten apengedrag en hoe dat vertaald kan worden naar het gedrag van mensen. Daarna ga je samen met de trainer de Apenheul in. Je gaat bij verschillende apen langs om het gedrag uit de presentatie te herkennen en de betekenis ervan te begrijpen.
De tour door het park sluit je af met een gezamenlijke, verzorgde lunch.

Bijzonder, want...
... de training vindt plaats in de Apenheul. De training wordt afgesloten met een lunch, waarna je de rest van de middag de tijd hebt om de Apenheul te bezoeken.

Duur: 1 dagdeel

Kosten: € 200,- vrij van btw (ex. € 85,- arrangementskosten, waaronder toegangskaart voor de Apenheul) 

In-company of teamuitje?
Wil je deze workshop met je hele team volgen of inzetten als teamuitje? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@decorporatie-academie.nl of 0341-820 213.

Inschrijven

Trainingsagenda