Vragen? Bel 0341-820213
Happy people
Happy work
Home > Opleidingen > Happy people, happy work

Happy people, happy work


Ervaar je vaak een gevoel van 'moeten', zou je met meer plezier willen werken? Dan is deze workshop voor jou. Wouter de Jong transformeert deze workshop om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein. Hoe zorg je voor meer geluk op je werk?  Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe houd je je hoofd koel in stresssituaties? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Deze training is een proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je werk.

Bij Happy People, Happy Work leer je:

  • Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is;
  • Te willen wat je hebt;
  • Je relatie met vrienden en collega’s te versterken;
  • Van je piekerdrift af te komen;
  • Positieve emoties langer vast te houden;
  • De edele kunst van het falen.

Trainer

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij is auteur van de bestseller ‘Mindgym, sportschool voor je geest’. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wel interesse, maar niet deze zomer?
Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in in de wachtkamer. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar.

In-company training
Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-820213 of info@decorporatie-academie.nl.

Duur: 1 dagdeel

 

Kosten: € 315,- (btw vrij) per persoon


Inschrijven

Trainingsagenda