Vragen? Bel 0341-820213
Jij tegen jezelf in de ring
Home > Opleidingen > Jij tegen jezelf in de ring

Jij tegen jezelf in de ring


Everybody has a plan until they get punched in the face - Mike Tyson

Workshops met een veel intrigerender titel zijn nauwelijks te vinden. Een ervaren boks- en communicatietrainer gebruikt vanuit zijn passie voor het boksen verscheidene elementen uit hun geliefde sport als metafoor om te leren omgaan met tegenslagen en opkomen voor jezelf.
Omgaan met tegenslagen
Plannen maken kunnen we allemaal, totdat we tegenslagen te verwerken krijgen. Wat doe je dan? Hoe kom je in focus? Hoe hou je dat vast? Waar leg je je doelen? Hoe benut je je eigen kracht?

Sparringpartner
In een workshop van drie uur laten wij zien hoe je een ideale sparringpartner kunt zijn voor je collega's en klanten. Hoe je doelen kunt behalen en energie niet laat wegsijpelen. De workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen. 

Boksen
Tijdens de workshop worden de basistechnieken van het boksen uitgelegd en boks tactieken gekoppeld aan communicatielijsten. Word weerbaar en kom in je kracht. Er zijn handschoenen en stootkussens aanwezig.


Wel interesse, maar niet deze zomer?
Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in in de wachtkamer. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar.

In-company training
Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-820213 of info@decorporatie-academie.nl.

 

Duur: 3 uur

 

Kosten per persoon: € 250,- vrij van BTW (ex. € 25,- arrangementskosten)

 


Inschrijven

Trainingsagenda