Vragen? Bel 0341-820213
Klap op je kop
Home > Opleidingen > Klap je kop
Klap op je kop

 

Heb je wel eens het gevoel vast te zitten in je werk, in een gedachtegang of in een vraagstuk? Ons brein is geneigd om in vaste patronen te denken. Maar als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zal je nooit iets nieuws verzinnen. Een flexibele instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt is onmisbaar als de wereld om je heen snel verandert. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? 

In de Klap op je Kop training ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Laat je verrassen en ervaar hoe leuk een flinke klap op je kop kan zijn.

Resultaat:
  • Je bent je bewust van je eigen aannames, patronen en routines en weet hoe je deze kunt doorbreken
  • Je hebt losdenk-oefeningen gedaan om creativiteit in je werk te stimuleren
  • Je weet hoe je de disruptief denktechniek praktisch kunt inzetten om innovatiever te zijn in je werk
  • Je hebt de status quo op je werk uitgedaagd door opzettelijk onlogisch na te denken
  • Je hebt jouw probleem oplossend vermogen vergroot en bent flexibeler en positiever bij verandering

Duur: 1 dag

Kosten per persoon: € 445,- vrij  van BTW (ex. € 38,- arrangementskosten)

Wel interesse, maar niet deze zomer?
Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in in de wachtkamer. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar.

In-company training
Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-820213 of info@decorporatie-academie.nl.


Inschrijven

Trainingsagenda