Nieuws

Corona, trainen en De Corporatie Academie

04-10-2021

Corona, trainen en De Corporatie Academie

Update 20 december 2021

Helaas betekent de nieuwe lockdown niet veel goeds voor onze trainingen. Het dringende advies thuis te werken en al het reizen te beperken maken het verzorgen van live trainingen vrijwel onmogelijk. Wij proberen zoveel mogelijk in overleg met trainers, opdrachtgevers en deelnemers trainingen online te geven en oplossingen te vinden. Bij sommige trainingen is het nu eenmaal goed als je elkaar in levende lijve ziet. Aan de andere kant is het virus erg aanwezig en willen we jou als deelnemer als de trainer een veilige training garanderen op onze trainingslocaties.

Wij volgen het protocol veilig trainen voor wat betreft de maatregelen. Het protocol kan je hier ook zelf nalezen. De update vanaf 19 december 05.00 zal in ieder geval gelden tot 14 januari aanstaande. Zodra er nieuwe maatregelen worden aangekondigd zullen we ook daarvan de gevolgen hier melden.

Er zijn nu twee uitzonderingen:

  1. 1-op-1 training en coaching mag doorgaan, mits dat op 1,5 meter afstand plaatsvindt
  2. Uitzondering Dienstverlening: voor degenen die trainingen geven die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van beroep en/of bedrijf (bijvoorbeeld voor certificering waarbij zonder die certificering het beroep niet (meer) kan worden uitgeoefend), verwijzen we naar de volgende bron van de overheid: Open locaties | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nlhttps://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/open-en-gesloten-winkels

Punt 2 betekent dat bijvoorbeeld een VCA training op locatie door mag gaan. Heb je vragen of twijfel je? Neem dan contact met ons of de locatie op! We helpen je graag.

Tijdelijk versoepelen wij onze voorwaarden en berekenen wij bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training 50% van de trainingskosten door. De arrangementskosten worden wel volledig doorberekend. Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken, bel of mail ons dan gerust.