Corporatiekring 24 maart

Op dinsdag 24 maart is weer een bijeenkomst van de Corporatiekring. De Corporatiekring is een halfjaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren.

Deze keer organiseren Job Turkensteen (Mitros), Tamar Hoefsloot (Stadgenoot) en Ite Smit (De Alliantie) de bijeenkomst. Voor deze Corporatiekring hebben wij een spreker uitgenodigd die ons meer gaat vertellen over Gamification. Naast onze spreker gaan we ook een aantal voorbeelden bespreken van corporaties.
Ben jij bezig met Gamification en vind je het leuk dit te delen met de groep? Laat dit dan weten in je aanmelding, dan zorgen we dat jij ook een plekje krijgt in het programma.

Waar en wanneer?
De bijeenkomst is op 24 maart bij Mitros in Utrecht. Je bent vanaf 15:45 uur welkom, het programma begint om 16:00 uur. We gaan door tot 20:00 uur. Tussendoor eten we met elkaar.

Aanmelden
Houd jij je bezig met leren in jouw corporatie? Dan ben je van harte welkom bij de Corporatiekring. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Tamar Hoefsloot: thoefsloot@stadgenoot.nl. Geef daarbij ook aan of je een voorbeeld hebt dat je wilt delen. Alle voorbeelden zijn interessant! Ook hele kleine en mislukte.

Ben je vegetariër of heb je dieetwensen, dan kun je dat ook aangeven.