Maak werk van je toekomst – zomeracademie 2019 is live!

Hoe dragen de zomerworkshops bij aan jouw toekomst?

De 21ste eeuw is volop in gang. Een eeuw die barst van beweging. Technologische ontwikkelingen volgen zich snel op. Nieuwe, vaak digitale, middelen bieden ons nieuwe mogelijkheden en andere manieren van (samen)werken. Hoe laat je al deze ontwikkelingen vóór je werken? In de zomeracademie kun je dit jaar werk maken van je toekomst! Elke training helpt jou meebewegen in de vloeibare wereld van nu en morgen.

Hieronder lees je per training waaraan ze bijdragen:

Om je staande te houden in de 21ste eeuw is er een set vaardigheden benoemd die je hierbij helpen: 21ste eeuwse vaardigheden ofwel 21st century skills. Deze vaardigheden omvatten denkvaardigheden, digitale vaardigheden, sociale en communicatievaardigheden en kennis van jezelf en hoe je leert. In de Escaperoom: 21st century skills ontdek je jouw kennis en vaardigheden. Weet jij jouw skills te gebruiken en daardoor binnen de tijd te ontsnappen? Na afloop wordt er uiteraard nagepraat over de verschillende vaardigheden en hoe je deze nu op je werkplek kunt gebruiken.

Een constant gegeven voor de toekomst is dat veranderingen blijven komen. Weet jij hoe hersenen reageren op verandering? En hoe ‘ontwikkelbaar’ zijn mensen eigenlijk volgens jou? Kan een dubbeltje een kwartje worden? Ontdek dit in de training Activeer je eigen superkrachten en creëer

jouw ‘proud to be vout’ mindset. Ben je leidinggevende? Volg dan de variant Activeer de superkrachten van je medewerkers. Deze richt zich op het ontwikkelen van een groei-mindset bij je medewerkers. Maar stiekem gaat deze training natuurlijk over jezelf en jouw eigen kijk op ontwikkelbaarheid.

Om je goed te voelen in een constant veranderende omgeving is het essentieel dat je weet waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Dit geeft je houvast en richting in het omgaan met verandering. Wanneer ben jij helemaal In je element? Kom erachter in deze training en leer hoe je jouw talenten en kwaliteiten zichtbaar maakt in je omgeving.

Weet je al waar je staat en wil je dit luid en duidelijk vertellen, maar weet je niet hoe? Volg dan de training Communiceren met een verhaal: Storytelling! en zorg dat iedereen aan je lippen hangt!

Haak jij ook af wanneer je een lange tekst moet lezen? Je bent niet de enige! Onderzoek wijst uit dat we ons steeds korter kunnen concentreren. Liever kijken we korte filmpjes of lezen we korte teksten met veel beelden die het verhaal ondersteunen. Immers, Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Volg deze training en leer hoe je zelf foto’s en video’s kunt maken waarmee je je beleidstekst pimpt of je kennis met collega’s deelt. Eenvoudig met je eigen smartphone.

Tot slot verandert niet alleen je omgeving, ook de manier waarop we leren verandert. Online is alle kennis en inspiratie te vinden die je nodig hebt via TedTalks, LinkedIn, blogs en vlogs. Hoe breng je focus aan in die oneindige stroom aan informatie? Hoe zorg je dat de juiste kennis naar jou toekomt en je netwerk met je mee gaat denken? Leer hoe je effectief kunt leren via sociale media in de training #Socialmedia: leren met je netwerk.

Schrijf je snel in, want vol = vol.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een training met je hele team te volgen? Bel of mail ons dan even. We denken graag met je mee.

Veel plezier!