Nieuws

Trainen tijdens COVID-19. Wat betekent dit voor jou?

09-10-2020

Trainen tijdens COVID-19. Wat betekent dit voor jou?

UPDATE 14-10-2020
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond 13-10-2020 laten we je graag weten dat onderstaande nog steeds van toepassing is. Gelukkig mogen de trainingen volgens de richtlijnen in deze hybride vorm doorgaan. Bij afmeldingen hanteren we dan ook onze algemene voorwaarden.


Sta jij ingeschreven voor een klassikale training of ben je van plan je in te schrijven? Dan heb je daar vast vragen over vanwege de aanscherping van de maatregelen van het kabinet.  Wij zijn voor je aan de slag gegaan met het aanpassen van onze trainingen, zodat ze –zoveel als mogelijk- door kunnen gaan. Omdat de klassen niet te vol kunnen en mogen zitten én niet iedereen comfortabel is met het klassikaal getraind worden, hebben we een oplossing gevonden in hybride trainen.

Wat is hybride trainen?
Hybride trainen betekent dat een training zowel fysiek (klassikaal) als online te volgen is. Voelt het voor jou bijvoorbeeld niet goed om op locatie te komen, dan kun je de training vanuit huis volgen. Je kijkt en luistert dan op je computer mee met de training. De trainer zorgt ervoor dat jij net zo betrokken wordt als de deelnemers die fysiek aanwezig zijn. En niet onbelangrijk, je kunt gewoon meepraten, vragen stellen en ervaringen delen, net als dat je er fysiek bij zou zijn.

Vanzelfsprekend zijn de trainingsruimtes volledig COVID-proof ingericht. Jij kunt dus de training volgen op de manier die het best bij jouw situatie past.

Heb je je al aangemeld voor een klassikale training? Dan kun je alsnog aangeven dat je de training liever vanuit huis volgt. Laat het ons wel even op tijd weten zodat we jou alle benodigde informatie kunnen toesturen.

Wat vragen we van jou?
Heb je lichte COVID-19 gerelateerde klachten op de dag van de training? Blijf dan thuis. Bel onze helpdesk (0341-820213) en vraag of je alsnog online kunt deelnemen. De helpdesk mailt je dan de link voor deelname toe.

De trainingen worden verzorgd via het programma MS Teams. Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de training opstart. Bij eventuele opstartproblemen kun je altijd onze helpdesk bellen.

Wat is de locatie van de fysieke training?
Deze trainingslocatie zal standaard in Nijkerk zijn. Hier hebben we alle middelen om de training zowel klassikaal als online aan te bieden.

Welke trainingen kan ik op deze manier volgen?
Helaas kunnen we niet álle trainingen op deze manier aanbieden, maar de meeste wel! In de trainingscatalogus in de academie en op de w