Update maatregelen omtrent Corona

Sinds 23 maart zijn de maatregelen omtrent Corona aangescherpt. Zo worden nu bijvoorbeeld alle bijeenkomsten afgelast tot 1 juni. Dit betekent ook iets voor jou, als je je hebt aangemeld voor een van onze klassikale trainingen:

  • Per training bekijken we samen met de trainer of het mogelijk is om de training online te geven. We houden je hiervan per e-mail op de hoogte.
  • Voor sommige trainingen is het niet mogelijk om deze online te geven. Deze gaan we verplaatsen naar een moment nà 1 juni. Ook hiervan houden we je per e-mail op de hoogte.
  • We voegen extra middelen toe aan onze catalogus. Denk hierbij aan webinars, e-learnings, MOOCs, filmpjes etc. Want leren kan op veel verschillende manieren! TIP: onder Opleidingen kun je filteren op ‘e-learning’.

Wij proberen zoveel mogelijk trainingen in de zomer door te plannen! Dus mocht je nog geen zomervakantie hebben geboekt, denk er dan eens over na om in de zomer de training te volgen die je anders nu graag had gevolgd. De kans is groot dat er dan in je thuissituatie/werkschema/to-do-lijst meer ruimte is om nieuwe dingen te leren.

Voor nu blijven we zeggen: houd je aan de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid:

  1. Blijf zoveel mogelijk thuis.
  2. Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  3. Was je handen regelmatig.
  4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  5. Gebruik papieren zakdoekjes.
  6. HOU 1,5 METER AFSTAND

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!