Update omtrent klassikaal trainen

Nu de lockdown langer duurt, merken we dat er steeds meer behoefte is aan klassikale trainingen: wanneer mogen we weer!?

Helaas kunnen bij ons nog niet alle trainingen klassikaal doorgaan. De meeste trainingen organiseren we daarom nog altijd online of hybride. Maar voor een deel van de trainingen is er wél goed nieuws!

  1. De trainingen die te maken hebben met bedrijfsveiligheid mogen weer klassikaal georganiseerd worden. Het gaat dan om bijvoorbeeld BHV en VCA.
  2. De incompany trainingen die bij de klant (lees: corporatie) georganiseerd kunnen worden mogen ook klassikaal doorgaan! Heb jij behoefte aan bijvoorbeeld een agressie training voor je hele team? Bel ons gerust, die kunnen we weer klassikaal inplannen! Probeer er wel snel bij te zijn, want hier is onwijs veel vraag naar.

We houden je graag op de hoogte van het moment waarop álle trainingen weer klassikaal georganiseerd mogen worden. Dat doen we hier op deze website en op onze LinkedIn pagina. Heb je intussen al een vraag over een training die bijvoorbeeld verderop in het jaar gepland staat? Bel ons gerust, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.