Vacature

Vacature: Bureaumanager (36 uur)

Over ons

Hoi! Wij zijn De Corporatie Academie. In die naam zit ook precies wat we doen: we beheren academies voor woningcorporaties. Of anders gezegd: wij helpen medewerkers uit de corporatiesector om te leren en ontwikkelen op de manier die bij hen past.

Onze werkwijze is open, verbindend en duurzaam. Dat wil zeggen dat wij gezonde relaties opbouwen tussen vraag, aanbod, mensen en kennis. We denken daarbij in oplossingen voor de lange termijn met de juiste balans tussen besparen en investeren.

Wij zijn een klein, jong en érg gezellig (al zeggen we het zelf) team van zeven medewerkers. Maar we hebben werk voor meer dan zeven medewerkers! We zoeken dus iemand die voor ons fulltime het traffic management van opleidingen voor corporaties kan verzorgen. Benieuwd wat deze functie inhoudt? Lees snel verder!

Over de functie

Deze functie is erg dynamisch. Het ene moment zit je midden in een grote planning, het volgende moment help je iemand om in te loggen of neem je een telefonische aanvraag voor een incompany aan. De meeste tijd zul je kwijt zijn aan:

  • Planning open-lijn trainingen (o.a. contact met trainers/locaties/deelnemers/catering, bewaking lopende trainingen, planning nieuwe trainingen).
  • Telefoon aannemen + info mailbox bijhouden
  • Algemene administratieve zaken (verwerken presentielijsten, systeembeheer)
  • Up to date houden van de teksten + prijzen van de trainingen

Dit is ongeveer werk voor 36 uur per week (een harde eis is dat vrijdag je vaste werkdag is, aangezien dat een dag is waarop wij de minste bezetting hebben). Maar mocht je 32 uur willen werken, dan kunnen we dat bespreken.

Over jou

Zoals je hierboven kunt lezen vragen we nogal wat van je. Het is belangrijk dat je overal aan denkt, ogenschijnlijk met speels gemak alle lopende zaken onder controle hebt en alles en iedereen steeds een stapje voor bent. Je moet snel kunnen schakelen tussen telefoon, e-mail en je eigen werkzaamheden en daar dus flexibel mee om kunnen gaan. Verder vinden we het volgende erg belangrijk:

  • Goed Nederlands spreken + schrijven (omdat je vaak de 1e persoon bent waar een klant contact mee heeft)
  • Kennis van Office (vooral Word, Excel en Outlook gebruiken we veel)
  • Oplossingsgericht werken en daarin zelf keuzes durven maken
  • Zelfsturend, zelfstandig en nauwkeuring kunnen werken

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je graag wat meer informatie? Bel dan even met Everine de Vries: 0341-820213. Ben je er al uit en wil je graag bij ons team komen werken? Stuur dan een brief en je CV naar info@decorporatie-academie.nl. We komen graag met je in contact!

P.s. Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.