Nieuws

Gratis E-learning: Duurzamer wonen, Basiskennis live!

25-11-2021

Gratis E-learning: Duurzamer wonen, Basiskennis live!

Krijg je ook steeds meer vragen van huurders over duurzaamheid en duurzamer wonen? En lopen er bij jouw corporatie allerlei verduurzamingsprojecten?
We hebben om jou te ondersteunen in kennis de gratis e-learning Duurzamer Wonen – Basiskennis gemaakt. Hij neemt maar ongeveer 45 minuten van je tijd in beslag, en omdat hij interactief is gemaakt is hij heel leuk om te doen. De e-learning gaat in op installaties, cv-ketel en warmtepomp, ventilatie en verschillende manieren van verwarmen. Je kunt hierna huurders heel goed meenemen in hoe zij comfortabel, duurzaam, energiezuinig en gezond kunnen leven in hun woning. We hopen dat je de e-learning met veel plezier maakt! Je vindt hem in jouw academie of op watdoejijmorgen.nl.
Heb je vragen? Wil je deze e-learning combineren met een klassikale training? Of loop je ergens tegenaan? Bel gerust met onze helpdesk. We helpen je graag!

Wij hebben deze e-learning ontwikkeld in samenwerking met FLOW, de Alliantie, Patrimonium Barendrecht, Stadgenoot en Woonstichting Joost.