Over ons

Missie

Iedere dag werken meer dan 28.000 corporatiemedewerkers aan het belangrijke maatschappelijke doel om mensen met een bescheiden inkomen een goede en betaalbare woning te bieden. Alle reden om ervoor te zorgen dat deze professionals zich optimaal voor dit doel kunnen inzetten. Dat is precies wat wij bij De Corporatie Academie al jaren met veel plezier en succes doen. Wij geloven dat we samen slimmer kunnen leren. Daarom bundelen wij de krachten rondom leren en ontwikkelen binnen de sector. Wij doen dat zonder winstoogmerk. Zo kunnen bijvoorbeeld alle corporatiemedewerkers gratis gebruik maken van de e-learnings Asbest, Huurrecht, Oriëntatie volkshuisvesting, Duurzamer wonen en Rookmelders en brandveiligheid. Onze werkwijze is open, verbindend en duurzaam. Dat betekent dat wij graag gezonde relaties opbouwen en dat wij werken aan toekomstbestendige oplossingen. De koers bepaal jij, het ontzorgen regelen wij. Op basis van deze filosofie hebben wij de afgelopen jaren met veel trots al een hoop bereikt:

  • 2016 – Grens van 10.000 leden behaald
  • 2017 – Genomineerd voor ‘Academy of the year’
  • 2021 – Intensieve samenwerking met FLOW en meer dan 70 corporaties aangesloten

FLOW en watdoejijmorgen.nl

Sinds 2021 werkt De Corporatie Academie actief en intensief samen met het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW). FLOW is er voor corporaties en haar medewerkers en helpt hen graag verder om goed, gezond en gemotiveerd te werken. Zij bieden instrumenten voor alle niveaus die hierbij ondersteunen en die beschikbaar zijn in de academie. Samen met FLOW zijn wij de initiatiefnemers van www.watdoejijmorgen.nl, het platform voor corporatiemedewerkers die willen bijblijven en groeien in de corporatiesector. Het platform bevat praktische zelftesten, jouw Plan voor morgen, leerlijnen per vakgebied en passende opleidingen.

De Corporatie Academie

Wij werken met een klein gezellig team vanuit het Gelderse Nijkerk. En dat doen wij al jaren met veel plezier en succes. Benieuwd naar de gezichten van De Corporatie Academie?

Annedien
Everine
Jacob-Jan
Johannes
Marèn
Mariska
Mechteld
Nicole
Romee
Thomas