Nieuws

Zet ’n Stap, naar nog beter in ons vak.

13-04-2023

Zet ’n Stap, naar nog beter in ons vak.

Leren en ontwikkelen is belangrijk voor ons mooie vak. Zo blijven we bij, kunnen we ons werk nog beter doen en halen we er meer plezier uit. Er worden al heel wat stappen gezet naar een écht lerende branche. En iedere stap die jij zet hoort daarbij.

De campagne Zet ’n Stap is afgetrapt met spectaculaire show van Jochem Nooyen op 13 april. Jochem heeft ons meegenomen in de wereld van de illusies. Er waren ontzettend veel aanmeldingen van jullie collega’s, inclusief twee corporaties die de show met zijn allen vanuit de kantine hebben gevolgd!

 

Ontdek hier wat en hoe jouw corporatiecollega’s leren, krijg slimme tips in de mini-podcasts, vraag de handige Zet ’n Stap box aan bomvol met allemaal middelen om zelf, jouw collega’s of samen stappen te zetten of boek ons nu voor de Zet ’n Stap roadshow!
Heb je een leuk evenement? Of een (loopbaan)markt? Boek ons dan nu met deze leuke vrolijke stand. WIJ KOMEN NAAR JE TOE!

Deze leuke vrolijke pop-up stand met tafeltje bemannen wij met een evenzo leuke FLOW of De Corporatie Academie collega. Wij plannen de collega die het beste bij jouw evenement en doelstelling past.

Zet ’n Stap is een campagne van de CAO partijen, uitgevoerd door FLOW in samenwerking met De Corporatie Academie en loopt in heel 2023. De campagne is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.