Onze diensten

  • Leermanagement systeem
  • Inkoop van leeractiviteiten
  • Helpdesk
  • Budgetbeheer en opleidingsuren
  • Verlengstuk van de opleidingsafdeling
  • Persoonlijk leeradvies

Leermanagement systeem

Als corporatie wil je je medewerkers natuurlijk effectief, efficiënt en boeiend laten leren. Een rijk leeraanbod stimuleert ontwikkelen en opleiden. In het leermanagementsysteem (LMS) brengen we vraag en aanbod bij elkaar en bieden wij meer dan 400 specifieke klassikale en online trainingen, video’s, podcasts, blogs en boeken. Daarnaast heb je kosteloos toegang tot de e-learnings Asbest, Huurrecht en Oriëntatie Volkshuisvesting. Het aanbod is altijd actueel en up-to-date.

Met het LMS nemen we een groot deel van de planning, organisatie en registratie van trainingen uit handen. Geen losse lijstjes of zwervende certificaten meer, maar alles op één centrale plek. Daarnaast heb je inzicht in de bestede opleidingsuren en budgetten. Zo houd je grip en overzicht. Wij helpen jullie om de mogelijkheden van het LMS optimaal te benutten.

Integraties

Er zijn verschillende integraties beschikbaar die ervoor zorgen dat de academie samenwerkt met andere applicaties die jouw corporatie gebruikt. Door zoveel mogelijk te automatiseren maak je het jezelf en je collega’s gemakkelijk om te werken met de academie. Zo zorgt een koppeling met je HR-systeem ervoor dat nieuwe medewerkers automatisch worden aangemaakt in de academie, en zorgt single sign on (SSO) ervoor dat ze vervolgens ook automatisch inloggen.

Verder zijn er koppelingen beschikbaar die ervoor zorgen dat resultaten van online trainingen bij verschillende aanbieders centraal worden opgeslagen in de academie. En voor klassikale trainingen ontvangen deelnemers een iCal-bijlage die ervoor zorgt dat de training inclusief programma wordt aangemaakt in je agenda. Gemak dient de mens! We nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Inkoop van leeractiviteiten

Door onze kennis van de markt en ons grote netwerk weten wij welke mogelijkheden de markt biedt. Het antwoord “Nee, dat kunnen we niet leveren” zul je van ons niet snel horen. Wij zijn onafhankelijk en niet verbonden aan opleiders, dus zorgen wij dat je in contact komt met de opleider die het beste bij jou past. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke inkoopprijzen en kortingsafspraken met veel opleiders. Wij benutten de kracht van het collectief en realiseren daarmee inkoopvoordeel.

Helpdesk

Bij onze helpdesk kun je terecht voor alle technische vragen rondom het LMS (bijvoorbeeld over het inloggen). Maar we zitten ook voor je klaar voor alle andere vragen vanuit de hele organisatie: planning, afmelden of verplaatsen, budgetvragen, invoeren van medewerkers.

Budgetbeheer en opleidingsuren

In het LMS is het mogelijk om met afdelingsbudgetten en loopbaanbudgetten te werken. Hierdoor krijg je inzicht in en houd je grip op de kosten. Daarnaast is de benutting van het individuele loopbaanontwikkelingsbudget (ILOB) inzichtelijk.

Vanuit de CAO heeft iedere medewerker recht op tenminste 12 opleidingsuren per jaar. Dit is eenvoudig te registreren in en te rapporteren vanuit het LMS.

Verlengstuk van de opleidingsafdeling

Om maximaal rendement te halen uit opleidingen en trainingen adviseren wij jou als HR of L&D professional graag. Vanuit strategisch perspectief kijken we naar de gewenste ontwikkeling van medewerkers of het ontwikkelen van leerlijnen voor jouw afdeling of organisatie. Dit vertalen we naar een leeractiviteit(en) die volledig aansluit op jullie opleidingsbehoefte. Daarnaast delen wij de ervaringen die we met andere corporaties al hebben opgedaan of brengen jullie met hen in contact.

Zo ben je als corporatie voorbereid op veranderingen en klaar voor de toekomst.

Persoonlijk leeradvies

We helpen jou om een maximaal rendement uit opleidingen en trainingen te halen. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van advies op gebied van Learning en Development. Op vrijwel alle vragen hebben wij een antwoord en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij in bijna alle gevallen jou adviseren over een opleiding, training of coaching. Dit varieert van een technische training of een teamontwikkelingstraject tot het opzetten van leerlijnen voor jouw afdeling of organisatie.

Met een persoonlijk leeradvies helpen wij medewerkers zelf de regie te pakken over hun eigen ontwikkeling. Naast medewerkers adviseren wij ook managers en/of de organisatie zodat we een opleidingstraject kunnen vormgeven dat helemaal past bij jullie vraag en ontwikkelbehoefte.

Heb je een vraag, aarzel dan dus niet om ons te bellen.

Meer informatie?

We praten graag vrijblijvend verder.

Gesprek aanvragen