Nieuws

Het is zover! De zomeracademie 2022 staat live!

30-05-2022

Het is zover! De zomeracademie 2022 staat live!

De zomeracademie 2022 staat live!

Dit jaar hebben we veel te doen met apen, zebra’s, dino’s, super pro focus en natuurlijk (zoals je van ons gewend bent) lekkere locaties zoals bijvoorbeeld buiten, in de dierentuin of op een boot. Ga vooral lekker bewegen! Niet te vergeten; je kunt ook flink GeHarrywardt worden in de tent! Allemaal trainingen om jou en jouw collega’s ‘koning in de kantoorjungle’ te maken deze zomer!

De trainingen van 2022!

Jouw plek op de apenrots– In deze leuke workshop nemen we apen als model en spiegel voor ons organisatiegedrag. Je leert op een andere manier te kijken naar leiderschap en gedrag in organisaties.

Think like a zebra– Een probleem is niets anders dan een vraag waar je nog geen oplossing voor weet. Meestal bekijk je een probleem op drie tot vijf verschillende manieren. Door het volgen van deze workshop worden je denkstrategieën vertienvoudigd!

Wees geen Dino– Actief, praktijkgericht, plezier, energie en verbinding. Dat is in een notendop deze workshopdag. Hoe zorg je ervoor dat je niet uitsterft? Volg deze workshop!

Focus like a pro– Met volle aandacht doen wat écht belangrijk is!
Je bent vaak druk, werkt met veel energie en enthousiasme keihard en maakt lange uren. Toch mis je vaak echte voldoening, ga je soms onvoldaan naar huis en kan het voelen alsof er allemaal werk is bijgekomen. Dé oplossing ligt bij focus!

Bewegen, buiten en breaks….. een boost voor je brein. We gaan je brein op verschillende manieren prikkelen, in beweging zetten en laten sudderen. Je krijgt in twee uur waardevolle inzichten en praktische handvatten om je brein anders te bekijken, anders te gebruiken (met een frisse blik).

GeHarrywar in de tent– Maak kennis met Deep Democracy! Geef de minderheid een stem bij conflicten en maak gebruik van hun wijsheid.

Aan boord met je talent– Wil je even letterlijk afstand nemen? De rust op het water ervaren en alleen maar focussen op jezelf? Varen is een heerlijke manier om te onthaasten en tot jezelf te komen. In deze één op één coaching aan boord van de Mika gaan jij en de coach in gesprek over jouw talenten aan de hand van jouw talentprofiel.

Alles om jou deze zomer koning van de kantoorjungle te maken!