Nieuws

Jij leert, GoodHabitz doneert

13-01-2022

Jij leert, GoodHabitz doneert

Goed nieuws! Onze partner in online trainingen GoodHabitz heeft aangekondigd dat ze graag een mooie donatie willen geven aan een van ’s werelds meest toonaangevende non-profitorganisatie voor technologische ontwikkeling: Computer Aid. Nog beter: wij kunnen helpen.

Hoe?
Voor elke cursus die jij en ik in de maand januari afronden, doneert GoodHabitz 1 euro aan Computer Aid. Hun streven is om in totaal 100.000 euro te kunnen doneren. Help jij mee?

Leden van De Corporatie Academie hebben (bijna) allemaal toegang tot de GoodHabitz bibliotheek. Kies uit een van de trainingen, zoals ‘Stick to the plan’, ‘Mindfulness’, ‘Leve de leider!’ of ‘Game on!’ om de beste versie van jezelf te worden. Het is aan jou! (Nog geen lid, of geen toegang tot GoodHabitz? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!)

Wat is Computer Aid?
Computer Aid is een van de voornaamste ICT4D organisaties ter wereld. Het voorziet scholen en non-profitorganisaties in ontwikkelingslanden van technologie zodat ze op die manier toegang hebben tot onderwijs.

Terwijl jij jezelf nieuwe vaardigheden aanleert, help je tegelijkertijd ook iemand anders op deze wereld om zichzelf verder te ontwikkelen. Als dat geen goede reden is om het leren van nieuwe skills bovenaan op je lijstje met goede voornemens voor het nieuwe jaar te zetten, wat dan wel?