Nieuws

Q&A: Online trainingen bij DCA

23-04-0202

Q&A: Online trainingen bij DCA
  • Welke trainingen kan ik online/thuis volgen?

Je kunt al onze e-learnings altijd thuis volgen. Ook hebben we een aantal klassikale trainingen omgezet naar een online training, coaching of webinar. Welke dat zijn, lees je hier.

  • Wat heb ik nodig om een training online te kunnen volgen?

Om thuis goed te kunnen leren heb je een laptop met daarbij een webcam en microfoon nodig. Bij de meeste laptops zit dit ingebouwd. Daarnaast is het handig om een ruimte te hebben waarin je niet gestoord zult worden. Je kunt dus beter niet aan de keukentafel gaan zitten als er ook nog andere mensen in die ruimte aanwezig zijn.

  • Wat zijn de kosten van een online training?

De kosten verschillen per training. Wel zijn de online trainingen vaak wat goedkoper dan klassikale trainingen, doordat de trainer bijvoorbeeld geen reiskosten heeft. Daarbij vervallen de arrangementskosten omdat je thuis aan het leren bent.

  • Wanneer gaan jullie de trainingen weer klassikaal geven?

Als de maatregelen het toelaten zullen wij per 1 juni onze klassikale trainingen hervatten. Wij houden hierbij uiteraard goed rekening met de geldende maatregelen. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat er op de locatie voldoende ruimte is om afstand te houden, en door groepen te verkleinen naar maximaal 6 deelnemers.

Ben je aangemeld voor een training die na 1 juni start, of ben je dat van plan? Dan gaat deze dus door, tenzij je van ons hoort dat er een wijziging is. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we vast en zeker een oplossing.